miercuri, 16 septembrie 2009

"OBAMA SOCIALISTUL"


Fotoreportaj de la cea mai mare demonstraţie conservatoare desfăşurată sâmbătă, 12 septembrie, la Washington: peste 1 milion de americani au mărşăluit împotriva transformării Statelor Unite într-un stat comunist.


























Linkuri utile:
www.dailymail.co.uk






UPDATE: YOUTUBE




AXA BRUCAN-OBAMA (HAPPYFISH TV)


9 comentarii:

Anonim spunea...

Nu inteleg de ce ai postat pozele acestea? Daca chiar vrei sa stii cine i-a scos pe acesti oameni in strada ai trebui sa urmaresti FOX NEWS ca sa intelegi. Si sa vezi si cine sint corporatiile care finanteaza grupurile conservatoare. Insa nu vad care este relevanta marsului pentru cititorii acestui blog!

Anonim spunea...

pt. domnu' anonim, tot de la un anonim: "oh, really?!" pai, dom'le, in masura in care presa de la "noi" nu a ciugulit stirea de la "ei", fiind gugushtucsi, pozele pe care dl. Udriste le-a pus pe blog sunt mai mult decat binevenite.
cand dl. Obama scoate un discurs, toate organele de presa (sic!) il preiau; cand 1 milion de oameni manifesteaza... stirea nu mai e de interes.
brave new world... societatea viitorului.

Donkeypapuas spunea...

@anonim
Sau când prompterul lui Obama îi joacă feste, înregistrarea video este scoasă de pe toate siteurile...

Eu înţeleg că pe la noi în ţară activismul politic este direct proporţional cu remuneraţia... ceea ce este o aberaţie.

Mihai spunea...

Eu am incredere in logica lui Rafael si motivul ptr care a postat cu siguranta are un scop.
Desi nu sunt foarte la curent cu ce se petrece in lume cu siguranta o manifestatie de asemenea anvergura are un scop bine determinat.
E bine sa fim informati dar nu inainte de fi si intr-o partasie cu Dumnezeu ptr a ni se descoperi adevaratul sens al lucrurilor.
Doamne miluieste-ma!

Cristian Stavriu
http://cristianstavriu.wordpress.com/

Unknown spunea...

Peste 1 milion de americani ies în stradă şi îşi pun problema dacă nu cumva sunt martorii naşterii unui nou stat comunist, american. Semnele "comunizării" Americii nu sunt de ieri, de azi (ştim cum merge politica externă americană - republicanii finanţând comuniştii de exemplu), însă de această dată lucrurile par a merge pe un drum ireversibil.
Pe de altă parte, dacă dăm crezare altor opinii, venite de la "bătrâni", tot circul american, cu un preşedinte negru ş.a.m.d, nu ar fi decât o manevră "conservatoare", pentru a trece cu bine, prin criză, înspre noua eră :).
O informaţie în plus, acilea pe la noi, chiar dacă apare după câteva zile, nu strică...
Doamne ajuta!

Liliana Chiaburu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Liliana Chiaburu spunea...

Despre despre criza si ceea ce se intampla acum in America, foarte pe scurt. Filmuletul este facut de Alexandru Hancu . Sa nu fiti descurajati de cum incepe.

http://happyfish.ro/lumea_lui_hancu/axa_brucan_obama/

Nu stiu de ce adresa nu apare in intregime, lipseste " a/ " de la sfarsit. Ar trebui sa se termine cu " obama/ ".
Se face copy-paste si se poate adauga manual ce lipseste.

Unknown spunea...

@Liliana: Mulţumesc. Am făcut un update :).

Mirona-Ioana Tatu spunea...

Vedeti si comentariul meu recent de pe blogul lui Claudiu Tarziu, referitor la Ortodoxia din America: https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1273844315540409316&postID=6683291691506661723

Am mai afirmat, tot pe acelasi blog, cu ceva vreme in urma, ca America se indreapta spre comunism. Dar un comunism feroce, mai ceva decat a fost la noi sau aiurea, pentru ca acolo trecerea spre dictatura comunista s-a pregatit intr-un timp indelungat, in care au avut vreme sa-i "spele" bine pe creier pe oameni.

Aceasta profetie a fost spusa cu 20 de ani in urma de Pr. Seraphim Rose. Din pacate, iata ca se adevereste.

Cand am fost eu in S.U.A. (2006 - 2007), am avut ocazia sa constat cu maxima si neplacuta surprindere "semnele" instalarii comunismului. Le-am sesizat unora si altora de pe-acolo dar greu am fost crezuta.

Acest mars de protest al conservatorilor ma face sa cred ca, totusi, nu toti americanii sunt "spalati pe creier". :D Dar sunt prea putini in raport cu "turma de bizoni".